TexelEnergie

Klanten aan het woord

2m

Goed nieuws: onze coöperatie groeit sinds 2019 weer maandelijks in het aantal klanten en aansluitingen. Zowel nieuwe leden, als leden van het eerste uur die ons weer weten te vinden. We zijn hier enorm blij mee! Ben Daalder (nieuwe klant) en Michiel Pam (terugkerende klant) vertellen over hun keuze voor TexelEnergie.

Ben Daalder, nieuwe klant TexelEnergie

Een lokale partij, een coöperatie én een gevoel van vertrouwen: het zijn kort samengevat de redenen waarom Ben Daalder onlangs voor TexelEnergie heeft gekozen als energieleverancier. Daalder over zijn keuze.

Gevoel van vertrouwen

“Ik was eerder klant bij een landelijke partij en kende TexelEnergie nog uit de tijd waarin het er een stuk chaotischer was. Echter zodra Leo Timmers bij de organisatie van TexelEnergie betrokken werd was mijn interesse in deze lokale leverancier gewekt. Ik ken Leo goed en heb veel vertrouwen in zijn kunnen. Als trotse inwoner van Texel kies ik natuurlijk het liefst voor lokale energie afkomstig van een partij van het eiland: TexelEnergie dus.”

Fan van coöperatie

“Ik ben daarnaast een groot voorstander van de bedrijfsvorm: een coöperatie. Voordeel van zo’n organisatie met leden is dat je met z’n allen staat voor één doel. Als dit goed verloopt hoor je weinig van een coöperatie en zo niet kun je het probleem in collectiviteit oplossen. Dit spreekt mij ontzettend aan.”

Ambassadeur van TexelEnergie

“Het moge duidelijk zijn: ik sta achter mijn keuze voor de lokale energie van TexelEnergie. Ik vind het een fijne club en de sfeer staat me aan. Ik zal me dan ook opstellen als ware ambassadeur wanneer iemand me een vraag stelt over TexelEnergie.”

Michiel Pam, teruggekeerde klant bij TexelEnergie

Michiel Pam is na een tijd van afwezigheid weer teruggekeerd als klant bij TexelEnergie. Pam vindt het belangrijk om een groene, lokale partij te steunen en is dan ook blij weer klant te zijn bij TexelEnergie.

Duurzaam en lokaal

“Een groene, lokale partij steunen: dat was voor mij dé reden om jaren geleden voor TexelEnergie te gaan. Toch ben ik uiteindelijk weggegaan toen het administratief wat minder lekker ging bij TexelEnergie. Toen ik hoorde dat het allemaal weer op orde was, was het voor mij duidelijk: ik zou weer klant worden. Ik wil uiteindelijk toch het liefst mijn energie halen bij een duurzame, lokale energieleverancier.”

Financiële mogelijkheden

“Het lijkt mij ook voor andere Texelaars belangrijk zich aan te sluiten bij een lokaal initiatief als TexelEnergie. Door je aan te sluiten bij een plaatselijke club als deze, draag je bij aan de financiële mogelijkheden voor andere Texelse projecten in de groene sfeer.”