TexelEnergie

Heeft u plaats voor een mooie perenboom?

1m

-Deze actie is inmiddels afgelopen, er zijn geen bomen meer beschikbaar- Door Stichting Urgenda zijn wij benaderd voor een gratis bomenactie, want meer bomen betekent meer biodiversiteit én vertraging van klimaatverandering. Iets waar wij als TexelEnergie ons helemaal in kunnen vinden.

Een bomenkweker in het oosten van het land kon vorig voorjaar zijn perenbomen niet kwijt vanwege corona. Omdat hij het niet over zijn hart kon verkrijgen om de bomen te laten verbranden heeft hij ze gedoneerd aan Urgenda. Hiervan zijn er al duizenden uitgedeeld, een ander deel is opnieuw ingekuild. Nu worden ze weer opgegraven en alsnog uitgedeeld.

Deze perenbomen stellen we gratis beschikbaar!

Interesse?

In samenwerking met de Zelfpluktuin biedt TexelEnergie de mogelijkheid om perenbomen op te halen. Dit kan dinsdag 23, woensdag 24 of donderdag 25 februari tussen 10.00 en 12.00 uur of tussen 14.00 en 16.00 uur.

Aanmelding is i.v.m. corona verplicht. Dit doet u door een mail te sturen naar info@texelenergie.nl. Vermeldt u daarbij welke dag en welk tijdsblok u graag de bomen op wilt halen. U ontvangt van ons dan een bevestiging. Voor deze actie geldt op=op en max 2 stuks per gezin.