Landelijk nieuws, Groene Energie

Samenwerking Wallbox om thuisladen te stimuleren

1m

Wallbox en om | nieuwe energie gaan samen de transitie naar elektrisch rijden op groene energie versnellen. Vanaf nu mogen we met trots zeggen te behoren tot de officiële partners van de fabrikant van slimme, compacte en innovatieve laders voor elektrische auto´s. De gecertificeerde installatiepartners van Wallbox, 4EV (EV Service) en EVPartner.nl, zullen de laders installeren voor hun klanten. 

Elektrisch rijden toegankelijker

Met deze samenwerking hebben om | nieuwe energie en Wallbox het doel om elektrisch rijden op groene energie toegankelijker en betaalbaarder te maken voor individuele consumenten. Door samen te werken, benadrukken Wallbox en om | nieuwe energie het belang van innovatie en samenwerking in een snel veranderend energielandschap. Auto´s staan het grootste gedeelte van de dag en nacht geparkeerd, waardoor het essentieel is om thuisladen toegankelijk te maken in aanvulling op publiek laden. Een Wallbox lader geeft de elektrische rijder de mogelijkheid om het tijdstip en de duur van de laadsessie te programmeren en zo te profiteren van dalmomenten, 100% groen en kostentransparant.

Op naar groenere mobiliteit

Masud Rabbani, Chief Commercial Officer bij Wallbox; “We zijn enthousiast om te gaan samenwerken met om | nieuwe energie, een partner die net als ons streeft naar de verduurzaming van energie en een groenere planeet. We weten dat elektrisch laden een kritische barrière vormt voor elektrisch rijden. Met een partner als om | nieuwe energie die 100% groene energie stimuleert zonder winstoogmerk, hopen we elektrisch thuisladen nog toegankelijker te maken in Nederland. Zo versnellen we samen de adoptie van elektrische voertuigen en de transitie naar groenere mobiliteit.”