TexelEnergie

TexelEnergie verzorgt de levering van duurzame energie, stroom en gas, aan bedrijven en particuliere klanten op Texel, en in de rest van Nederland. Ook produceren wij zelf duurzame energie op het eiland.

Coöperatie

De bedrijfsvorm van TexelEnergie is bijzonder: wij zijn een coöperatie. Dat betekent dat wij leden hebben, en werken zonder winstoogmerk.  Onze leden zijn betrokken bij de organisatie, en zij ondersteunen het bedrijfsbelang met hun lidmaatschap en feedback. TexelEnergie werkt samen met DE Unie. DE Unie is onze leverancier en richt zich op het leveren van groene energie. U bent al lid voor een eenmalig bedrag van € 50,-. Daarvoor krijgt u korting op de energieprijs en een aandeel in het bedrijf. U mag de jaarlijkse ledenvergadering bezoeken en meebeslissen over het beleid.
 
Bij TexelEnergie is het gevoel voor dienstverlening groot, en de lijnen zijn kort. Mede hierdoor kunnen we energie aanbieden tegen gunstige tarieven.
Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden om op een verantwoorde en betaalbare manier energie te produceren. Hierbij ondersteunen wij duurzame initiatieven. Ook lid worden? Meld u nu aan en profiteer direct van de voordelen.
 

Klanten

Wilt u geen lid worden van de coöperatie, maar wel duurzame energie van ons afnemen? Dat kan, wij verwelkomen u graag als klant. U kunt zich eenvoudig aanmelden bij TexelEnergie. Wij verzorgen kosteloos de overstap van uw oude leverancier naar ons bedrijf. Heeft u een zakelijke aansluiting? Dan maken wij graag een offerte op maat voor u.

Heeft u nog vragen? Bel ons op (0222) 31 49 39 of mail naar info@texelenergie.nl.

Geeft u de voorkeur aan persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Onze klantenbalie is geopend van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Als u de gegevens van uw huidige energieleverancier meeneemt, kunnen wij desgewenst direct uw overstap regelen. U vindt ons aan de Heemskerckstraat 46D in Oudeschild.

Bent u geen lid van TexelEnergie maar wel geïnteresseerd in onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.