Voorlichtingsavond Texel, slim zelfvoorzienendGeplaatst op: 29 november 2013

300 leden van TexelEnergie hebben vandaag een bericht in hun mailbox ontvangen, waarin staat dat zij geselecteerd zijn voor deelname aan de pilot met KIEK! Op woensdagavond 11 december vindt de eerste voorlichtingsavond plaats voor deze groep mensen. Locatie is Dorpshuis De Wielewaal in De Waal. Het programma vangt aan om 20.00 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur.

Deelnemers aan het project worden geïnformeerd over wat zij kunnen verwachten in de komende periode. Zij krijgen informatie over de installatie en het gebruik ervan. Na de presentatie kunnen de deelnemers nog extra toelichting krijgen over specifieke onderdelen en vragen stellen aan medewerkers van het project. Naar verwachting is de voorlichtingsavond rond 21.30 uur afgelopen. In verband met het grote aantal genodigden vragen wij of deelnemers zich van te voren willen aanmelden voor deze avond.

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.