Algemene Ledenvergadering op 24 mei 2013Geplaatst op: 24 april 2013

Beste leden van TexelEnergie,

Op 24 mei a.s. is de algemene ledenvergadering.  Hoewel een officiële uitnodiging en het programma nog volgen, nodig ik u alvast van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en deze datum in uw agenda te reserveren.

Wat kunt u verwachten?
Ik zal verslag doen van de financiële ontwikkelingen van het afgelopen jaar, de verschillende lopende projecten, en ook kijken we vooruit naar wat er gaat komen. Hierbij alvast een aantal ontwikkelingen.
 
Voor de verkoop van energie en gas zijn we op zoek gegaan naar eigen systemen waarmee de energieadministratie verzorgd kan worden. We zullen laten zien welke ontwikkelingen er op dit gebied plaatsvinden en wat voor voordeel dit voor de leden oplevert.
 
Ik zal ook laten zien wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van energieproductie. Op Texel verschijnen op veel daken zonnepanelen, ook de coöperatie draagt hier zijn steentje aan bij. De overige productieprojecten bevinden zich in een vergunningstraject. Er is een lange adem voor nodig om deze projecten te realiseren.
 
Tenslotte zal ik ingaan op de vorderingen rondom het project met de slimme meter:  het  zogenaamde ‘smart grid project’. Het afgelopen jaar hebben we ons vooral toegelegd op de voordelen die er voor de leden zijn te behalen. Naast technische hulpmiddelen om energie te besparen, is het mogelijk om verschillende functionaliteiten toe te voegen die het comfort in huis verhogen. Ook hierop zal ik een toelichting geven.
 
Na de pauze kunt u luisteren naar een interessante spreker.
Ik hoop u te treffen bij de ledenvergadering!
 
Brendan de Graaf
Directeur TexelEnergie

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.