TexelEnergie is verhuisd!Geplaatst op: 3 oktober 2016

Eind september hebben we ons pand aan de Binnenburg 20 in Den Burg verruild voor een plekje in Oudeschild. Wij zijn verhuisd naar Heemskerckstraat 46D, in het gebouw van Bouwcenter RAB.

Het nieuwe pand biedt een goede uitkomst voor onze financiële situatie. We betalen voor het nieuwe kantoor aanzienlijk minder huur, terwijl we ongeveer evenveel ruimte hebben als in het huidige pand. Een logische keuze dus.

 

Voldoende parkeergelegenheid

Het nieuwe kantoor is voor bezoekers goed toegankelijk en is gevestigd op de bovenverdieping van het pand van Bouwcenter RAB. Er is voldoende parkeergelegenheid en we hebben een eigen ingang.  
 

De verhuizing

Op donderdag 22 september waren we voor het laatst open op de Binnenburg. Het weekend daarop hebben wij keihard gewerkt om alle spullen te verhuizen naar Oudeschild, zodat wij maandag 26 september de deuren konden openen op onze nieuwe locatie. 
 

Openingstijden blijven gelijk

De openingstijden na onze verhuizing zijn overigens niet gewijzigd. Ook in Oudeschild zijn wij van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.00 uur geopend. Wilt u liever op een ander tijdstip langskomen? Het is ook mogelijk om een afspraak te maken buiten onze openingstijden. U moet dan wel even bellen of mailen. 

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.