TexelEnergie gaat verhuizen!Geplaatst op: 22 augustus 2016

Binnenkort verruilen we ons pand aan de Binnenburg 20 in Den Burg voor een plekje in Oudeschild. Eind september verhuizen we naar Heemskerckstraat 46D, in het gebouw van Bouwcenter RAB.

Het nieuwe pand biedt een goede uitkomst voor onze financiële situatie. We zullen voor het nieuwe kantoor aanzienlijk minder huur gaan betalen, terwijl we ongeveer even veel ruimte hebben als in het huidige pand. Een logische keuze dus.
 

Voldoende parkeergelegenheid

Het nieuwe kantoor is voor bezoekers goed toegankelijk en is gevestigd op de bovenverdieping van het pand van Bouwcenter RAB. Er is voldoende parkeergelegenheid en we hebben een eigen ingang.  
 

De verhuizing

Op donderdag 22 september zijn we voor het laatst open op de Binnenburg. Het weekend daarop gaan wij keihard werken om alle spullen te verhuizen naar Oudeschild. Op maandag 26 september staan wij voor u klaar op onze nieuwe locatie. We zijn dan geopend van 09.00 tot 12.00 uur. 
 

Openingstijden blijven gelijk

De openingstijden na onze verhuizing veranderen overigens niet. Ook in Oudeschild zijn wij van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 12.00 uur geopend. Wilt u liever op een ander tijdstip langskomen? Het is ook mogelijk om een afspraak te maken buiten onze openingstijden. U moet dan wel even bellen of mailen. 
 

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.