Probeer gratis een elektrische autoGeplaatst op: 28 februari 2013

Elektrisch rijden staat volop in de belangstelling. Logisch, het is tenslotte goed voor het milieu en in veel gevallen ook nog eens goed voor uw portemonnee. Wij zijn dan ook trots dat wij van NISSAN Nederland gedurende 6 maanden een drietal volledig elektrische NISSAN Leafs ter beschikking hebben gekregen.

Voor het goede doel
Voor het lenen van de auto’s vraagt TexelEnergie geen geld. Wel lijkt het ons een goede manier om, als tegenprestatie voor het lenen, geld in te zamelen voor een goed doel. We vragen daarom aan iedereen die de auto wil lenen een vrijwillige bijdrage voor het Tesselhuus.

Voor de tien vakantieweken, die gehouden worden in de zomer, is jaarlijks zo'n 90.000 euro nodig. Het bestuur van het Tesselhuus, bestaand uit vertegenwoordigers van de Rotary, de Lions en Vrouwen van Nu op Texel, spant zich jaarlijks in om dat geld te verwerven. Meer over het Tesselhuus is te vinden op www.tesselhuus.nl.

Voordeel voor leden
Alle geïnteresseerden mogen de auto kosteloos een dag gebruiken. Leden hebben hierin een leuk voordeel! Zij mogen de auto namelijk twee aaneengesloten dagen gebruiken. Zo kunt u optimaal de voordelen van elektrisch rijden ervaren. Wanneer wilt u de auto proberen?

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.