Opnieuw de groenste energieleverancier!Geplaatst op: 5 december 2018

Uw energiecoöperatie is weer de groenste. Bent u nog geen klant? Dan heeft u nu nóg meer reden om klant te worden! 

We hebben iets te vieren! Voor het vierde jaar op rij is TexelEnergie / OM, de energiecoöperatie waar u lid van bent, uitgekozen tot allergroenste energieleverancier van Nederland!
 
De groenste leverancier zit dus gewoon bij u om de hoek! U bent al lid van onze coöperatie waar we u erg dankbaar voor zijn. U zag als vooroploper het nut van investeren in lokale energie. Dankzij u kunnen wij blijven investeren in nieuwe duurzame energieprojecten uit onze eigen buurt.
 
Bent u nog geen klant bij ons? Zet dan nu de volgende stap: word nu ook écht klant bij ons en profiteer van de projecten die u dankzij uw lidmaatschap mogelijk hebt gemaakt. Zet de stap naar een energieneutraal Texel!
 
Stap over
 
Want hoe meer klanten we hebben, hoe meer duurzame projecten we kunnen ontwikkelen in onze buurt. Juist omdat TexelEnergie / OM geen winstoogmerk heeft, gebruiken we onze omzet om nieuwe projecten op te zetten. En omdat onze energieprijzen bij groei steeds goedkoper worden, zijn we nu al één van de meest concurrerende leveranciers.
 
Zo profiteert u niet meer alleen als lid, maar ook als klant!
 
Wilt u overstappen, maar heeft u nog vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via telefoon of stuur een e-mail

Een hele fijne dag gewenst vol nieuwe energie!
 
 
Over het stroomonderzoek
In het jaarlijks terugkerende onafhankelijke stroomonderzoek vergelijken WISE, Consumentenbond, Natuur & Milieu en Greenpeace alle energieleveranciers op hun investeringen, productie, inkoop en levering van energie. TexelEnergie / OM kreeg op basis van deze eigenschappen opnieuw het rapportcijfer 10. Dat kon natuurlijk ook niet anders, want wij zijn de enige leverancier die lokaal haar energie opwekt. Daardoor zijn we 100% duurzaam. Lees verder.

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.