Nominatie voor TexelEnergieGeplaatst op: 11 maart 2014

TexelEnergie is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap! Als leverancier en producent van duurzame energie worden we gecomplimenteerd met onze duurzame, innovatieve en coöperatieve manier van werken. De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap wordt, evenals de Koning Willem I Prijs, op 13 mei 2014 uitgereikt bij De Nederlandsche Bank, in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima.

De nominatie is op Texel persoonlijk overhandigd door Mariette van Empel, directeur Klimaat, Lucht en Geluid bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en vice-voorzitter van de vakjury van de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De overige twee genomineerden zijn Vloerenspecialist Unipro B.V. uit Haaksbergen en Interface Nederland B.V. uit Scherpenzeel.


[Foto: Brendan de Graaf (Algemeen directeur Coöperatie TexelEnergie U.A.), Martin van Rijswijk (Financieel directeur Coöperatie TexelEnergie U.A.) en Mariette van Empel (vice-voorzitter van de vakjury van de Koning Willem I Plaquette) | Fotograaf: Alex Buiter]

Over de Koning Willem I Stichting
De Koning Willem I Prijs en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap worden eenmaal in de twee jaar uitgereikt door de Koning Willem I Stichting. De Stichting is in 1958 in het leven geroepen door De Nederlandsche Bank N.V. en een aantal, aan het bedrijfsleven gelieerde, organisaties. Sinds dat jaar kent de Stichting prijzen en plaquettes voor onderscheidend ondernemerschap toe. De Koning Willem I Stichting heeft als doelstelling de nationale economie van impulsen te voorzien en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. In het bestuur zijn o.a. vertegenwoordigd: De Nederlandsche Bank N.V., Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, VNO-NCW, MKB-Nederland, NIVE, Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handel (De Maatschappij), Instituut Nederlandse Kwaliteit, TNO, Kamer van Koophandel Nederland, Koninklijk Instituut van Ingenieurs en De Nederlandse Staatsloterij. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.