Markt van de toekomstGeplaatst op: 7 oktober 2015

Zaterdag 26 september werd bij bloembollenbedrijf De Razende Bol een Markt van de Toekomst georganiseerd. Naast diverse leuke rondleidingen, muziek, theater en een waarzegster, waren er stands beschikbaar waar diverse instanties zich konden presenteren. Ook TexelEnergie was van de partij, want natuurlijk hebben wij zin in de toekomst. De markt werd druk bezocht en gaf ons de mogelijkheid om mensen persoonlijk op de hoogte te stellen van de huidige situatie van TexelEnergie. 

Zoals wij eerder al online lieten weten, is TexelEnergie weer op de goede weg. De administratieve problemen worden hard aangepakt en zijn het dieptepunt voorbij. De Duurzame Energie Unie (die nu onze administratie regelt) krijgt alles langzaam weer op de rit.  Het was fijn dat we op deze gezellige Markt van de Toekomst een aantal van onze klanten persoonlijk hebben kunnen vertellen over het wel en wee van TexelEnergie. 
 

Texel 600 jaar stad

De Markt van de Toekomst werd georganiseerd in het kader van de festiviteiten rondom Texel 600 jaar stad. Naast TexelEnergie was er ook een stand van oudgedienden van TESO, die tekst en uitleg gaven over de toekomstige veerboot Texelstroom. Ook de toekomst van de visserij werd onder de aandacht gebracht en ook Texel Planet (met het projectenboek Werk aan De Koog, over de toekomstige invulling van De Koog) werd vertegenwoordigd. De feestmaand in De Koog wordt op 17 oktober afgesloten met een Oktoberfest voor Texelaar en toerist. 
 

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.