'Klop je rijk' met een stroomloze deurbelGeplaatst op: 16 november 2012

Op 17 november 2012 komt Sinterklaas aan in de haven van Oudeschild. Ter ere van de komst van de Sint beginnen wij op deze dag onze kortingsactie “Hoor wie klopt daar kinderen.” Leden van TexelEnergie kunnen op vertoon van hun lidnummer bij Govers (Spinbaan 20) 15% kassakorting krijgen op de aanschaf van een nieuwe deurklopper, trekbel of mechanische bel.

Help Sinterklaas & de Kerstman!
Tegenwoordig hebben veel mensen een elektrische bel. Kloppen is er dus haast niet meer bij. De elektrische bel is handig, maar helaas is het energieverbruik veel hoger. 24 uur per dag verspilt hij energie, terwijl hij maar enkele seconden per dag gebruikt wordt. En wees nu eerlijk, zeker in de Sinterklaastijd is een deurklopper of trekbel natuurlijk veel leuker!

Het verbruik van een deurbel is ca. 25 kWh per jaar, wat gelijk staat aan:
ca. 25 wasbeurten
(indien de elektrische deurbel niet meer wordt gebruikt)
ca. 44 huishoudens
(het stroomverbruik van alle deurbellen op Texel)
ca. 700 zonnepanelen
(om stroom op te wekken voor de Texelse deurbellen)

Natuurlijk kunt u het geld dat u bespaart ook besteden aan een leuke surprise of een decembercadeau! Dus help Sinterklaas & de Kerstman en geeft uzelf of uw vrienden en familie een deurklopper, trekbel of mechanische bel cadeau.

Hoe werkt het?
Op vertoon van deze flyer* kunnen leden van de coöperatie bij Govers 15% korting krijgen. Voorbeeld: de mechanische deurbel kost nu slechts € 22,50.

* Actie geldig t/m Kerst 2012. De actie is inmiddels afgelopen!

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.