Job Stierman Interim directeur TexelEnergieGeplaatst op: 27 juni 2014

Kort geleden nam Brendan de Graaf afscheid als directeur bij TexelEnergie. Job Stierman is aangesteld als interim directeur. Hij vervult deze rol sinds februari 2014. Daarvoor was hij 2 jaar lid van de Raad van Commissarissen. Job heeft voorheen gewerkt als Hoofd Informatievoorziening bij het Gasbedrijf Kop Noord-Holland en Multikabel. Daarna was hij director bij KPMG, betrokken bij de audit van Eneco, en later Operational Manager van Oxxio. Sinds 2006 is hij zelfstandig interim manager en adviseur, onder meer bij Essent. Job woont afwisselend in het buitengebied van De Cocksdorp en Amstelveen.

Job beleeft veel plezier aan het werken bij TexelEnergie: 'Het is een feest om met dit gemotiveerde team en betrokken leden te mogen werken. Brendan heeft een mooi bedrijf opgebouwd met een solide basis. We hebben onlangs de prestigieuze Koning Willem 1 plaquette gewonnen, maar er liggen nog volop kansen op Texel om de doelstelling van verduurzaming te realiseren. De smart grid pilot, bekend als KIEK!, is een innovatief project dat zijn weerga niet kent. Dit gaat de energiemarkt ook buiten het eiland fundamenteel veranderen.
Binnenkort gaan we verhuizen naar de Burgwal omdat het huidige kantoor te klein is geworden. We hopen door samenwerkingsverbanden met andere coöperaties, dat de werkgelegenheid op Texel kan groeien. Een prima vooruitzicht om met veel energie aan de slag te gaan!'


Informatie over de procedure met betrekking tot de opvolging van Brendan de Graaf volgt binnenkort.
 

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.