Gratis (online) cursus over energietransitieGeplaatst op: 7 oktober 2015

Rijksuniversiteit Groningen en Energy Academy Europe lanceren op 12 oktober een gratis online cursus over energietransitie. Om grote uitdagingen op mondiaal niveau (klimaatverandering, armoedebestrijding, voedselproductie etc.) aan te gaan, is een grootschalige verandering nodig: de energietransitie. Een ingewikkelde kwestie die door middel van deze unieke cursus beter te begrijpen is. Ook u kunt zich aanmelden voor de cursus!

Het oplossen van de energiepuzzel vereist een multidisciplinaire aanpak. Deze Massive Online Open Course (MOOC) voorziet in een uniek perspectief op de energietransitie, door gebruik te maken van de grote verscheidenheid aan wetenschappelijke disciplines binnen de RUG. Ook de technologische, juridische, economische, ruimtelijke en sociale aspecten van de energietransitie worden behandeld. 
 
De cursus is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en duurt zeven weken. In ongeveer vier uur per week wordt u geïnformeerd en betrokken door middel van video’s, artikelen, discussies en quizzen. 
 
Meld u aan voor de gratis cursus!
 
Meer informatie over de cursus? De Massive Online Open Course over energietransitie begint op 12 oktober. Bekijk ook de trailer over het oplossen van de energiepuzzel. 

 
 

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.