Even voorstellen: Mieneke StamGeplaatst op: 5 december 2018

Sinds 1 november is Mieneke Stam werkzaam bij TexelEnergie, op een naar eigen zeggen ‘schaap met vijf poten’ functie. Zo houdt zij zich bezig met de administratie, is zij (aankomend) specialist op het gebied van jaarrekeningen en aansluitingen, beantwoordt zij telefonische vragen, geeft zij advies en staat zij klanten te woord die binnenlopen op het kantoor in Oudeschild.

Mieneke heeft circa 10 jaar op een scholengemeenschap in Heerhugowaard gewerkt als hoofd Financiën. “Uiteindelijk werd ik van de lange, dagelijkse reisafstand toch niet vrolijk. Wát een luxe dat ik nu elke dag op het fietsje naar werk kan!” Mieneke is écht een buitenmens en houdt naast fietsen ook van wandelen. Niet alleen in de Texelse natuur, maar ook in het buitenland tijdens een mooie reis.
 
Het leukste aan haar werk vindt Mieneke het contact met klanten en het feit dat ze mensen kan helpen met het inzichtelijk en begrijpelijk maken van de jaarrekening. “Daarnaast heb ik hele leuke collega’s, hangt er een fijne sfeer bij TexelEnergie én zijn de lijntjes kort, zowel met klanten als met collega’s. Dat is ook precies de reden dat wij zelf jaren geleden lid en klant van de coöperatie zijn geworden. Oh, én het feit dat TexelEnergie de groenste is, dat is natuurlijk ook een fijn idee! Het werken voor een bedrijf dat zich bezighoudt met verduurzamen geeft mij een goed gevoel. Fijn dat ik daar door mijn werk nu nog meer in kan bijdragen!”

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.