Even voorstellen: Arjen van DiepenGeplaatst op: 2 februari 2016

Arjen van Diepen is gepokt en gemazeld in de retail. Met name in de supermarktwereld heeft hij veel ervaring, onder andere bij Dekamarkt, Spar, Super de Boer en Jumbo. Inmiddels is hij enig aandeelhouder van beide Jumbo-supermarkten op Texel. Voorheen was hij voorzitter van de sectie Detaihandel van TVO en na de fusie in 2014 voorzitter van de sectie Detailhandel van Texels Ondernemers Platform (TOP). Ook is Arjen voorzitter van Stichting Glasvezel Texel.


Arjen van Diepen is eind 2015 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Wat gaat hij precies doen en waarom heeft hij gekozen voor deze functie en TexelEnergie? Een korte introductie. 
 

Een bijdrage leveren

"Al sinds de oprichting van TexelEnergie ben ik lid en aandeelhouder. Ik vind dat je als lid van een coöperatie een bijdrage kunt leveren aan het succes. Toen de gelegenheid zich voordeed heb ik de kans aangegrepen om vanuit deze functie een waardevolle bijdrage te kunnen leveren. 
 
TexelEnergie kan een grote rol spelen bij de zelfvoorzienendheid van het eiland. Ik hoop hier een goede bijdrage aan te leveren." 
 

Doelen realiseren

"Het is belangrijk dat het vertrouwen in TexelEnergie de komende jaren wordt versterkt. TexelEnergie moet (potentiele) leden het gevoel geven dat ze bij de goede partij zijn om bepaalde doelen op Texel te realiseren.
 
Aan het eind van mijn loopbaan hoop ik te kunnen zeggen dat TexelEnergie een gezonde organisatie is. Een organisatie waar de Texelaars trots op zijn. Op persoonlijk vlak hoop ik vooral een grote bijdrage geleverd te hebben aan de zelfvoorziening van Texel in de ruimste zin van het woord." 
 

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.