Directeur TexelEnergie neemt afscheidGeplaatst op: 19 mei 2014

Directeur TexelEnergie neemt afscheid

Directeur en medeoprichter Brendan de Graaf van TexelEnergie stopt na ruim 5 jaar als directeur. Motief achter dit besluit is de veranderende aard van het bedrijf. Waar het tot voor kort in hoofdzaak ging om ontwikkelen, is er nu een periode van consolideren aangebroken. Het ontwikkelen en pionieren is iets wat De Graaf na aan het hart ligt. Voor De Graaf is het van belang dat zijn terugtreden gebeurt op het moment dat TexelEnergie op een stevig fundament staat. De zeer dynamische ontwikkelingen van de afgelopen jaren stabiliseren zich nu, waardoor voor De Graaf de mogelijk ontstaat om TexelEnergie los te laten.

Tijdens de aankomende ledenvergadering op vrijdag 23 mei a.s. zal De Graaf formeel afscheid nemen van TexelEnergie. Hij blijft nog enige tijd betrokken bij TexelEnergie om lopende zaken af te ronden en over te dragen.

De Graaf gaat zich bezighouden met de verdere ontwikkeling van de Duurzame Energie Unie; het dienstenbedrijf voor lokale duurzame energie-initiatieven. DE Unie is mede door TexelEnergie opgezet en opereert door het hele land. Ook zal hij zich bezig gaan houden met het in de markt zetten van innovatieve energieconcepten en -producten.

De Raad van Commissarissen van TexelEnergie heeft groot respect en waardering voor de unieke klus die De Graaf heeft geklaard, samen met alle betrokkenen. Het is een intensieve taak gebleken, die enorm veel energie van De Graaf en zijn thuissituatie heeft gevergd. Het was intensief pionieren en een weg zoeken die al gaande moest worden gebaand. Er ligt nu een stevig fundament onder TexelEnergie, waarop verder kan worden gebouwd.

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.