Blog - Dag van de DuurzaamheidGeplaatst op: 10 oktober 2014


De landelijke Dag van de Duurzaamheid vindt dit jaar plaats op vrijdag 10 oktober. Door heel Nederland vinden duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Wij van TexelEnergie willen niet achterblijven en hebben een infographic gemaakt met 5 energiebesparende tips, die ook nog eens zorgen voor geldbesparing.  Er zijn natuurlijk nog  veel meer tips te bedenken. Deel ze gerust met ons!

Mijn persoonlijke tips mogen jullie alvast wel weten. De wasdroger is een grote energieverbruiker: laat de was buiten drogen. Door de vele zonuren en wind op Texel waait het snel droog. Pakketje vis in de vriezer? Laat het ontdooien in de koelkast, hiermee koel je gelijk de koelkast. Zet de CV iets lager en trek een schapenwollen trui of vest aan. En: ga op de fiets naar je werk, dit scheelt ook behoorlijk in de portemonnee!

Nanda Meijer
Verkoop en Marketing TexelEnergie

(Meer tips op deze pagina: www.texelenergie.nl/energie-besparen/)

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.