Administratie langzaam weer op de ritGeplaatst op: 5 augustus 2015

De administratieve problemen bij TexelEnergie lijken het dieptepunt voorbij. Begin 2015 werd de administratie overgeheveld naar de Duurzame Energie Unie. Ruim 2 jaar geleden werd de Duurzame Energie Unie door o.a. Texelenergie opgericht om als inkoop organisatie voor o.a. Texelenergie zo goedkoop mogelijk duurzame energie in te kopen en af te nemen van lokale duurzame energiebronnen. Ook verzorgt de Unie voor haar leden de administratie. De Raad van Commissarissen heeft eind 2014 besloten om de administratie werkzaamheden over te brengen naar deze organisatie en zo de krachten te bundelen.

Inmiddels zijn er met vereende krachten door Texelenergie en de Unie flinke stappen gezet op administratief gebied: we zijn op de goede weg! Vanuit de Raad van Commissarissen is Leo Timmers intensief betrokken bij het proces van opschonen en bijwerken van deze administratie. “Het op orde krijgen van de administratie is een stevige klus, die door de huidige kleine bezetting vol energie wordt opgepakt’, aldus Leo. ‘Daarbij stuiten we ook op administratieve zaken die in het verleden niet juist zijn verwerkt. Dat is niet goed voor onze klanten en ook niet voor Texelenergie. Het uitzoeken van deze zaken kost tijd, waardoor klanten terecht geïrriteerd raken. Gelukkig gaat het nu weer wat beter. We hopen en verwachten door het dieptepunt heen te zijn en te kunnen werken aan het herstellen van de vertrouwensband met onze klanten.’
 
Timmers is de komende tijd een paar dagen per week aanwezig bij TexelEnergie, onder meer om vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunt u uw vragen ook stellen per e-mail of telefonisch. 
 

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.