Actie: één aandeel cadeau bij afname van tien, en kans op een iPadGeplaatst op: 31 januari 2013

In de ledenvergadering van september 2012, en via de nieuwsbrief, werden de leden uitgenodigd om zich als ambassadeur van TexelEnergie te manifesteren. Het doel was om het nodige kapitaal van de coöperatie te vergroten.

Als bestaande leden zelf tien aandelen zouden afnemen, of stimuleerden dat nieuwe leden in totaal tien aandelen kochten, kregen zij een waardebon voor één aandeel cadeau. Daarbij maakten de leden kans op een iPad, waarvan er twee werden verloot. Zowel alle bestaande houders van aandeelcertificaten als de nieuwe maakten hier kans op.
De eerste aandelen via de actie werden in september aangeschaft door de familie De Groot uit Oudeschild. Zij werden verrast met een bloemetje toen ze de aandelen kwamen ophalen op kantoor.

Actie succesvol afgerond, de winnaars zijn bekend!
Naar aanleiding van de actie, die liep tot en met 31 december 2012, heeft TexelEnergie vele tientallen nieuwe aandelen uitgegeven. Op 24 januari 2013  zijn de winnaars van de verloting bekend gemaakt. Dit zijn mevrouw Mieke Witte uit Den Burg, en de heer Edgar Lamaker uit Amsterdam,  die een zomerwoning op Texel heeft.

Pagina delen:


Deel dit op:

Op dit moment staan er op deze site zaken die verouderd zijn of niet meer van toepassing. Onze excuses hiervoor! Wij werken hard aan een gloednieuwe site.